7 greseli in realizarea de campanii PPC Google Adwords!

Google AdWords este un instrument excelent! Utilizarea atentă poate duce la legi de vizitatori extrem de vizați, care vor sparge șanțurile din jurul site-ului dvs. și vor cere să-ți jefuiască produsele!

Campaniile PPC realizate in platforma AdWords este, de asemenea, un loc minunat pentru a vă scurge de dolari de publicitate, dacă nu sunteți atent. Ca orice alt sistem automatizat, necesită o hrănire și o atenție constantă pentru a vă ține de la întrebarea de ce ați cheltuit sute de dolari
și ați primit un profit minuscul investiției dvs. Iată cele 7 moduri excelente pe care le-am găsit pentru a face acest lucru (și da, am fost vinovat de câteva dintre acestea la un nivel sau altul). destule cuvinte cheie, și nu vreau să spun numai numere. Buni. O mulțime de oameni rulează o căutare pe instrumentul lor preferat de cuvinte cheie și alegeți primele zece sau douăzeci de cuvinte sau expresii care obțin cel mai mare trafic, gândindu-vă într-un fel că o să bată pe toate celelalte folosind aceste cuvinte cheie. Există un motiv pentru care aceste cuvinte cheie sunt atât de populare: toată lumea și bunica lor licitează pe ele! O abordare mult mai bună este de a veni cu cel puțin o sută sute, și mai bine câteva mii de cuvinte pe care le-ați împușcat la pentru a obține un rang înalt. La urma urmei, dacă aveți 1800 de cuvinte cheie și puteți obține o poziție de top 8 (prima pagină) pentru majoritatea lor, veți vedea mult mai multe clicuri decât veți urmări în topul cuvintelor în dolari.

Realizarea de campanii PPC Google Adwords!

Dacă primiți o sută din categoria inferioară a cuvintelor care vă dau câteva vizitatori pe zi, ei bine, faceți matematica. Nu numai că, dar de multe ori cuvintele mai puțin costisitoare sunt identice mai specifice, oferind vizitatorilor mult mai vizați.

2. – Nu creați grupuri de anunțuri. Ar trebui să utilizați această funcție! Acesta vă poate ajuta să vă concentrați publicitatea mult mai eficient.
Aranjând cuvintele cheie în grupuri strâns concentrate de 10- 30 de fraze și scriind un titlu specific cuvintelor cheie pentru fiecare dintre ele, aveți o abilitate mult mai mare de a vedea ce lucrează și ce este nu. De asemenea, vă oferă o șansă de a testa diferite titluri și copia textului.

3. – Nu există cuvinte cheie negative. Trebuie să faci asta. Și este atât de ușor. Pur și simplu adăugați -free (sau orice altceva nu doriți să fie asociat cu căutările dvs.) și nu veți ajunge să plătiți pentru o mulțime de clicuri pentru persoane care nu au fost interesate de primul loc.

4. – Folosiți doar căutări largi ale cuvintelor cheie pentru cuvintele cheie.
Când plătiți pentru aceste lucruri, doriți să fiți cât mai specific, după cum puteți, mai ales dacă jucați pe o piață foarte competitivă. De ce sper că o căutare largă va reveni pe cineva interesat de ceea ce vinzi? Mai bine pentru a obține cât mai concentrat cu putință pe cuvintele pe care le pot căuta pentru
. Google te ajută în acest sens, oferindu-ți mai multe informații despre afișările și clicurile pe care le poți ocupa, dar să fii proactiv și să prindă lemnul mort după 100 de afișări. Dacă nu au produs până atunci, șansele de a le îmbunătăți prin salturi și limite nu sunt mari.

5. – Nu testați și nu rotiți anunțurile. Chiar și o mică schimbare într-un titlu sau un text publicitar poate face o diferență gros!
Titluri în special. Textul dvs. publicitar nu va fi citit dacă titlul
este plictisitor sau neinvitat. Aflați să scrieți titluri ucigașe și să nu vă fie frică să testați și să rotiți anunțurile.
De asemenea, nu fi timid să ștergeți grupurile de anunțuri dacă nu fac clic suficient. Amintește-ți că ai o listă de câteva sute de cuvinte; fie acestea nu sunt corecte, sau titlul / textul de text nevoie de tweaking. Testați, testați, testați!

6. – Nu utilizați cu înțelepciune caracteristica orientată spre conținut. Acesta este un lucru dificil. Google, în înțelepciunea sa infinită, caută alternative pentru a afișa anunțurile dvs., apoi pentru a oferi în mod substanțial mai multe clicuri în campania dvs. Problema este că, totuși, nu ai control asupra acestui lucru, și este banii tăi.
Dacă încerci să conduci o campanie strâns concentrată asupra fondurilor limitate, aceasta este o potențială licitație bugetară. Se poate racla cu ușurință o mulțime de clicuri, dar acestea sunt de valoare pentru a vă? Din experiența mea, CTR este întotdeauna mult mai scăzută. Cred că ar putea avea sens pentru campanii mari cu un produs foarte popular, dar, în cea mai mare parte, veți dori să fiți foarte atenți. Ceea ce mă conduce la ultima mea și cea mai importantă dolar-drainer din toate.

7. – Nu aveți o pagină de vânzări GREAT. Acesta este cel mai greu de rezolvat, dar fără îndoială cel mai important. Toate clicurile
din lume nu vor însemna un lucru în cazul în care pagina de vânzări pe care o trimiteți, vizitatorii cărora le-ați câștigat greu, nu își fac treaba. Dacă este produsul dvs., există speranță! Puteți aborda aceste probleme și, după testare și mai multe teste, puteți corecta și a veni cu o pagină care cântă! Dacă sunteți un afiliat, puteți lua în considerare o pagină separată de destinație, unde puteți oferi o mărturie sinceră în încercarea de a prestează mai eficient produsul. (Nu e rău strategie chiar și cu o pagină bună de vânzări, ca personală recomandările merg departe!)

Acolo îl aveți. 7 greseli in realizarea de campanii PPC Google Adwords!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.