Campanii de promovare website

Home / Campanii de promovare website

Vezi cele mai rentabile strategii de promovare!

Cand vorbim de campanii de promovare website posibilitatile sunt nenumarate. Noi la SiteCMS te putem ajuta cu promovarea website-ului atat prin servicii SEO, cat si prin campanii PPC – Google Ads sau Facebook Ads. Pe langa aceste 2 metode de promovare, exista si o a treia – email marketing.
Hai sa stabilim impreuna care dintre aceste metode de promovare este cea mai eficienta pentru siteul tau!

Optimizare SEO

Usureaza modul prin care potentialii clienti iti pot gasi website-ul atunci cand cauta pe Google. Acest lucru il poti realiza imbunatatind vizibilitatea organica a site-ului. Pentru ca acest lucru sa se intample ai nevoie de servicii de optimizare SEO.

Campanii PPC

Daca te intereseaza rezultate imediate, atunci o campanie PPC este alegerea potrivita pentru tine. Configurata corect, campania PPC livreaza rezultate imediate, iar tu platesti doar atunci cand cineva apasa pe listingul tau.

Email Marketing

Ai deja o lista de emailuri si vrei sa o valorifici? Ei bine ai fi uimit cat de eficienta poate fi o campanie de email marketing. Desi este mai putin utilizata, trimiterea de emailuri catre potentialii clienti este cea mai putin costisitoare.

Care sunt pasii unei campanii de promovare website?

Cel mai important pas atunci cand te gandesti sa incepi colaborarea cu o agentie SEO este crearea unui audit SEO. Un audit SEO este procesul de analizare a site-ului tinand cont de mai multi factori. Modul in care website-ul este optimizat SEO conduce la pozitionarea acestuia printre primele rezultatele organice ale motoarelor de cautare. Auditul SEO este primul pas in crearea unei strategii SEO care va avea rezultate masurabile. Scopul unui audit SEO este sa identifice toate problemele cu care site-ul tau se confrunta si care afecteaza performantele de clasare a website-ului in rezultatele organice ale motoarelor de cautare.

Audit SEO

There are three types of SEO you need for a well-rounded organic search strategy: on-page SEO, technical SEO, and off-page SEO. By breaking down your strategy and thinking about SEO as these three categories, it will be much easier to organize and execute your optimization plans.

Keyword research is a core SEO task that involves identifying popular words and phrases people enter into search engines -make in an attempt to figure out what to rank for.

  • Set Up Google Search Console and Bing Webmaster Tools. …
  • Set Up Google Analytics. …
  • Install and Configure An SEO Plugin (If You Are Using WordPress) …
  • Generate and Submit A Sitemap. …
  • Create a Robots. …
  • Check Search Console For Manual Actions. …
  • Make Sure That Google Can Actually Index Your Website.

Implementarea strategiei SEO este pasul final catre optimizarea website-ului tau. Specialistii SEO incep procesul de crestere a vizibilitatii organice.

Viitorul este acum!

Iti place in top? Dovedeste-o!

Ne place sa realizam site-uri web optimizate, administrabile cu usurinta, moderne si performante pentru a oferi partenerilor nostri o experienta unica. Este uimitor cate posibilitati de promovare online exista. Tu esti cel care trebuie sa se decida daca doreste sa beneficieze de ele!
Cand esti decis sa apelezi la servicii web design, iti asteptam cererea pentru realizarea site-ului web prin completarea formularului alaturat.

Campanii de promovare websit. Strategii de promovare

Agentie SEO Bucuresti