Cat costa Google AdWords + cum sa iei 200 lei bonus!

Cat costa Google AdWords + cum sa iei 200 lei bonus!

In articolul „Cat costa Google AdWords” mi-am propus sa discutam ce sunt campaniile Google Ads, daca mai merita sa folosim promovarea platita prin Google Ads si cat costa sa rulezi o campanie de promovare platita.

Ce este Google AdWords?

Platforma Google AdWords este sistemul de promovare platit prin care iti poti afisa anunturile platite pe Google. Prin acest link beneficiez de 200 lei bonus la inscriere! Acest lucru se intampla printr-un sistem de licitare. pentru anumite expresii cheie, pentru care afacerea ta este relevanta, si astfel sa iti afisezi anunturile catre cei interesati de serviciile sau produsele pe care le oferi.

Este Google AdWords gratuit?

Platforma Google AdWords este gratuita – nu costa sa iti faci cont. Acesta este o platforma PPC (pay-per-click). Asta inseamna ca va trebui sa platesti o anumita suma pentru fiecare accesare a anuntului tau promovat cu ajutorul platformei Google Ads.

Ce sunt campaniile de promovare Google Ads?

Campaniile de promovare prin platforma Google Ads sunt alegerea corecta atunci cand cauti un canal de promovare foarte rapid. Un cont de Google Ads se poate seta in maxim 24 ore. Difuzarea anunturilor este de asemenea foarte rapida. Reclamele Google AdWords sunt foarte eficiente atunci cand campaniile sunt construite corect, iar expresiile cheie alese cu mare atentie.

Cat costa Google AdWords?

Dupa ce ne-am lamurit ce este plaforma Google Ads si cum ne ajuta sa ne promovam afacerea, sa aflam si cat costa Google AdWords. Serviciul de promovare PPC oferit prin Google AdWords poate fi foarte eficient din punct de vedere financiar. In functie de nisa in care doresti sa-ti promovezi serviciile sau produsele, o campanie Google Ads poate costa de la 30 lei / zi, pana la 1000 lei / zi. Esti curios sa afli cat costa Google AdWords pentru afacerea ta? Trimite-ne un mesaj si te ajutam cu un audit gratuit AdWords.

Cate tipuri de campanii Google Ads exista?

Pentru a crea campanii Google Ads ai nevoie de un cont Google Ads valid. Acestea campanii pot fi de mai multe feluri:

  • campanii search;
  • campanii display;
  • campanii video;
  • campanii shopping;
  • campanii in aplicatii.

Campaniile, impreuna cu grupurile de anunturi, te ajuta sa te organizezi cat mai eficient, astfel incat anunturile difuzate sa fie optimizate pentru fiecare serviciu sau produs pe care il promovezi prin platforma.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.