5 beneficii creare site WordPress

5 beneficii creare site WordPress

5 beneficii creare site WordPress – Ei bine WordPress este o platforma extrem de populara. 30% din totalul website-urilor din lume sunt create si administrate in cadul acesteia. Au ales optiunea de creare site WordPress afaceri cunoscute la nivel mondial, precum NBC, the New York Post, Time Inc. si Sony. Poti descarca, in mod gratuit, aceasta platforma de management al continutului. Iti ofera numeroase facilitati care vor face mai simplu procesul de creare site WordPress. Sa descoperim impreuna principalele beneficii ale acestei platforme. Ti-am pregatit chiar si un tutorial creare site WordPress. Daca vrei sa te apuci de treaba vezi articolul!

Beneficii creare site WordPress principale

Beneficiu creare site WordPress #1: flexibilitate si adaptabilitate

La inceput, platforma WordPress a fost conceputa in vederea realizarii blog-urilor pentru publicarea de continut online. Cu trecerea timpului, a devenit din ce in ce mai cunoscuta iar, in prezent, este utilizata pentru o gama larga de website-uri. Este optiunea perfecta pentru companii mici, corporatii si blog-uri personale. Este atat de flexibila si usor de adaptat incat este folosita chiar si de cele mai mari magazine on-line.

In mare parte, acest lucru se datoreaza faptului ca platforma accepta o multitudine de plugin-uri gratuite si premium. Prin urmare, poti alege orice plugin consideri ca este potrivit pentru crearea website-ului in WordPress. In plus, te vei bucura sa descoperi o colectie generoasa de teme extraordinare.

Beneficiu creare site WordPress #2: usor de administrat

Alegerea variantei de creare site WordPress este perfecta deoarece platforma este atat de usor de admininstrat incat vei avea nevoie de doar cateva minute pentru a-ti lansa website-ul. Iar frumusetea acestui sistem de management al continutul este faptul ca nu necesita decat o expertiza tehnica minima. Trebuie doar sa iti achizitionezi domeniul si serviciul de gazduire. Ulterior, poti administra site-ul WordPress prin intermediul panoului de administrare. Acest sistem are toate facilitatile de care ai nevoie pentru a-ti personaliza pagina in functie de propriile preferinte. Totusi, daca vrei sa te asiguri de functionarea fara repros a site-ului tau fara batai de cap, poti apela la serviciile noastre de administrare site WordPress.

Beneficii creare site WordPress #3: este perfecta pentru optimizarea SEO

Daca vrei sa te bucuri de o buna optimizare SEO in cadrul motoarelor de cautare, inclusiv Google, platforma WordPress ofera multe facilitati in comparatie cu alte platforme. Motivul este faptul ca aceste website-uri sunt actualizate in mod constant. De asemenea, poti folosi o serie de instrumente si plugin-uri pentru optimizare SEO WordPress.

Beneficii creare site WordPress
Beneficii creare site WordPress

Beneficii creare site WordPress secundare

Iti pune la dispozitie o multitudine de web design-uri

Un alt beneficiu al acestui sistem de management al continutului este faptul ca ofera o multitudine de optiuni pentru personalizarea imaginii noului tau website. De exemplu, poti alege teme premium in concordanta cu domeniul website-ului pe care urmeaza sa il realizezi. Poti vizualiza temele live pentru a face cea mai buna alegere. In acest mod, vei fi sigur ca tema aleasa se va potrivi cu continutul website-ului.

Include un numar impresionant de module

Platforma WordPress include numeroase elemente ce te ajuta sa realizezi un website simplu. Totusi, daca ai nevoie de functii specifice, poti verifica plugin-urile oferite. In functie de ceea ce vrei sa realizezi, poti accesa, gratuit, sute de plugin-uri. Printre elementele speciale pe care le poti crea sunt formularele de contact, galeriile si cosurile de cumparaturi.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile oferite de WordPress celor care doresc sa isi realizeze un website. Daca ai intrebari referitoare la realizarea unui site WordPress lasa-ne un comentariu in sectiunea de mai jos si vom face tot posibilul sa te ajutam. Succes!

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.