Layout adaptabil

Site-ul tau va arata minunat pe orice dispozitiv. Website-ul responsive, isi va modifica proportiile pentru a afisa informatiile importante in functie de dispozitivul pe care este deschis.

Superb pe orice dispozitiv

Iti propunem un design modern si revolutionar pentru viitorul tau website. Intr-o lume in care tot mai des smartphone-ul este folosit pentru naviagrea site-urilor web, este important ca acestea sa fie optimizate folosind un design responsive. Astazi, te invitam sa iei parte la revolutie!

Mereu flexibil

Iti prezentam posibilitatea de ati edita site-ului web printr-o interfata dedicata. Vei putea sa editezi si sa actualizezi texte, imagini si alte informatii prezente pe website prin doar cateva clickuri.

Saluta performanta!

Viitorul este acum!

Iti place in top? Dovedeste-o!

Ne place sa realizam site-uri web optimizate, administrabile cu usurinta, moderne si performante pentru a oferi partenerilor nostri o experienta unica. Este uimitor cate posibilitati de promovare online exista. Tu esti cel care trebuie sa se decida daca doreste sa beneficieze de ele!
Cand esti decis, iti asteptam cererea pentru realizarea site-ului web prin completarea formularului alaturat.

Bun venit in era afacerilor online

Creare site-uri web

Oferim cele mai noi solutii de creare site-uri web. Realizam site-uri web administrabile ce permit modificarea continutului fara cunostinte de programare. Realizand un website responsive site-ul va arata minunat, iar toate informatiile importante vor fi usor de gasit.

Optimizare site (SEO)

Cel mai important este ca site-ul sa fie optimizat, astfel incat sa apara in primele cautari ale motoarelor de cautare. Aplicand strategii de optimizare SEO, ne asiguram ca optimizarea site-ului tau il va ridica printre primele rezultate pentru cuvintele cheie specifice afacerii tale.

Promovare online

Servicii de promovare online mai flexibile ca niciodata. Promovarea site-urilor se poate face prin mai multe medii – email marketing, social media si altele. In urma unei analize atente a domeniului de activitate, promovarea online a website-ului va avea loc cu atentie pentru un rezultat excelent.

Campanii PPC

Campaniile PPC (pay-per-click) sunt o solutie rapida de promovare. Realizam campanii de online marketing (Facebook Ads si Google AdWords) pentru a spori numarul de cereri de oferta sau de vanzari online. Ai control total asupra cheltuielilor si a eficientei campaniei prin rapoarte lunare.